Pedicure Annemarie

Per 11 Mei starten alle behandeling weer!

Ik ben blij U weer te mogen verwelkomen, maar wel met deze regels en veranderingen;

 


* Per 11 Mei zullen alle tarieven stijgen. Dit door de enorme prijsstijging van desinfectievloeistoffen, beschermingsmiddelen etc en de tijd die genomen moet worden om de praktijk extra te desinfecteren. Bijvoorbeeld een pedicurebehandeling zal per 11 Mei € 29,- bedragen. Voor de gehele prijslijst, raad ik u aan prijslijst op mijn website te bekijken.  U kan bij mij per pin betalen. Dit heeft de voorkeur. Anders gepast geld neer te leggen en niet te overhandigen

 

* Bij binnenkomst worden Uw handen ontsmet met alcohol. Indien niet ontsmet, kan ik geen behandeling uitvoeren.

 

* Ik zal mij aan de 1 1/2 meter afstand houden.

 

* Heb je ziekte verschijnselen zoals koorts, luchtwegklachten, hoesten, niezen of kortademigheid? Bent U in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft? Ben je korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19? Of hebben uw huisgenoten COVID-19 klachten? Neem dan contact met mij op om Uw afspraak te verzetten.

 

* Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd i.v.m. het desinfecteren en het ventileren van mijn praktijk. Te laat gekomen minuten gaan ten koste van de behandelingstijd die voor U gereserveerd staat en kan ik niet het gewenste kwaliteit leveren die U van mij gewend bent. Bent U later dan 10 minuten? Uw afspraak wordt geannuleerd en in rekening gebracht.

 

* Naast mijn mondkapje en schort die U van mij gewend bent, zal ik een gezichtsscherm dragen.

 

* De telefoon wordt zoals voorheen tijdens behandelingen niet opgenomen. U kunt mij later nog een keer proberen te bereiken of ik bel U terug. Het handigst is via Whatsapp of via de messenger van mijn facebook.

 

* Indien het virus nog onder ons is en wij aan maatregelen moeten voldoen, zal de WC niet beschikbaar zijn.

 


   

 

 

Goede voetverzorging voorkomt veel ongemakken! De pedicure kan u daarbij helpen. Door een bezoek te brengen aan de pedicure houdt u uw voeten in een uitstekende conditie. Het helpt bovendien klachten te voorkomen. Als u klachten heeft, wacht dan niet langer met het maken van een afspraak. Na enkele behandelingen loopt u weer op een paar "nieuwe" voeten. Uw voeten zullen er zeker baat bij hebben en ze mogen weer gezien worden. 

 

     

Pro Voet lidmaatschapnummer 312492

( geen aantekening diabetische en reumatische voet)

 

                  

 

 

 Maak op tijd een afspraak, veel mensen mag ik blij maken met verzorgde voeten.

Dit houdt in dat mijn agenda snel vol zit!