Even voorstellen

 Mijn naam is Annemarie en ben als pedicure aangesloten bij de branche organisatie ProVoet.

Ik heb in 2014 mijn diploma behaald als pedicure. Als aanvulling heb ik in 2016 mijn certificaat voor nagelreparaties- en correcties met gel-technieken behaald. En de laatste aanvulling is in 2017 mijn certificaat voor nagelregulatie.

De Praktijk…

De praktijk is aan huis op de bovenverdieping. Alle faciliteiten zijn aanwezig om mijn beroep goed uit te kunnen oefenen.
De apparatuur waar ik mee werk zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen. Zo is er een electrische  behandelstoel aanwezig, een pedicure motor met nattechniek. Alle instrumenten worden na de behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd volgens de code van de voetverzorger.

Het verzorgen van uw voeten gaat ook thuis verder, naast het geven van advies en tips, kan ik u ook voorzien van professionele verzorgingsproducten.
Zo hanteer ik de volgende merken :

Gehwol

Samenwerkende Pedicures®

Mykored

kortom: kom eens een kijkje nemen in mijn pedicurepraktijk en ervaar hoe u uw voeten eens lekker kunt laten verzorgen en verwennen.

NATTECHNIEK
Beschrijving:
Dit is een freestechniek waarbij tijdens het frezen een vloeistof wordt meegesproeid: gedemineraliseerd water. Dit heeft voordelen zowel voor de klant als de voetverzorger. Het vermindert of voorkomt pijn tijdens het frezen. Voor de voetverzorger werkt het prettiger en sneller. Bovendien slaat het stof dat bij het frezen vrijkomt neer en komt niet, of in veel mindere mate, in de lucht terecht.